ГАЗЕТА ВА УНИНГ САРЛАВҲАЛАРИДАГИ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАР - jurayeva, maqsuda (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2023)
Мақолада оммавий ахборот воситаларининг тузилиши, айниқса, ёзма матбуотнинг жамият ҳаётидаги ўрни, таъсири, ҳамда, газета сарлавҳаларининг функцияси, хусусиятлари ҳақида сўз боради. Француз газета сарлавҳаларини ўрганишга бағишланган мавжуд илмий қарашлар, сарлавҳаларнинг мазмуни, тақдим этилиш усуллари баён этилади.