Hujayra biotexnologiyasi - Bòriyeva, Dilorom (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2023)
Ushbu maqolada biotexnologiya uning yo’nalishlari,hujayra biotexnologiyasidagi izlanishlar,yutuqlar,aholi soning ortishi bilan oziq –ovqatga bo’lgan talabning ortishi va buni biotexnologik usullar bilan oldini olish kabi ba’zi bir yechimlar keltirib o’tilgan.