МИЛЛИЙ ИҚТИСОДИЁТНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА БАНК ТИЗИМИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШНИНГ АФЗАЛЛИКЛАРИ - Gulchehra, Narzullayeva (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2023)
Бугунги кунда жаҳон миқёсида миллий иқтисодиёт тушунчаси жуда ҳам юқори маънони ангатувчи тушунча бўлиб, ҳар бир давлатнинг миллий иқтисодиёти мамлакатни барқарорлигини баҳолаб берувчи энг асосий кўрсаткичларидан бири ҳисобланди.