MAHMUXO‘JA BEHBUDIYNING PUBLISTISTIK HAYOT YO‘LI - Sobirov, Ulug'bek (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2023)
Ushbu maqolada Mahmudxo'ja Behbudiyning jadidchilik faoilyatidagi publististik ishlari, jamiyat rivojidagi bartaraf qilinishi lozim bo'lgan muammolar yuzasidan bildirgan fikrlari bayon qilingan