ZAMONAVIY O‘QITUVCHINING PEDAGOGIK VA LOYIHALASH MAHORATINI RIVOJLANTIRISH – DAVR TALABI - Samiyeva, Shaxnoz (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2023)
Barcha kasblar ichida o‘qituvchilik kasbi muhim ahamiyat kasb etadi, chunki o‘qituvchi yosh qalblar kamolotining me’moridir. Bugun u yoshlarni g‘oyaviysiyosiy jihatdan chiniqtirib, tabiat, jamiyat, tafakkur taraqqiyoti qonuniyatlarini o‘rgatadi, ularni mehnat faoliyatiga tayyorlab, kasb-hunar egallashlarida ko‘maklashadi va jamiyat uchun muhim bo‘lgan ijtimoiy-iqtisodiy vaziyatni hal etadi.