ФАН, ТАЪЛИМ ВА МАДАНИЯТ СОҲАСИНИНГ РИВОЖЛАНИШИДА АЁЛЛАРНИНГ ЎРНИ - Adizova, Obodon (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2023)
Мақолада Фан таълим ва маданият соҳасининг ривожланишида хотин-қизларнинг роли ҳамда уларнинг жамиятдаги ўрни ҳақида сўз боради. Шунингдек, аёлларимизнинг ижтимоий-иқтисодий ислоҳотлар жараёнида фаолликларини ошириш, юксак маънавий фазилатларини мужассамлаштириш, миллий тафаккурни шакллантириш тўғрисида фикр юритилади