Tasviriy sanʼat darslarida kompy Tasviriy sanʼat darslarida kompyuterdan foydalanish yo’llarini takomillashtirish: texnologiya innovasion - Авлиякулова, Avliyakulova (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2022)
Tasvirlarni grafik ko‘rinishda tasvirlash 50-yillarning o‘rtalarida komyuter texnalogiyalarida ilmiy va harbiy sohalarda qo‘llanшдфвш