узбек - Abdulloyev, Asliddin (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2022)
Bugungi rivojlanib borayotgan dunyo iqtisodiyotida juda ko‘p sohalar hozirda autsorsing shaklida tashkil qilinganligi sabab katta yutuqlarga erishgan. Hozirda O‘zbekistonda ham iqtisodiyotimizni yanada rivojlantirish maqsadida juda ko‘p sohalarda autsorsing tadbiq etilmoqda. Jumladan IT-Park lar tashkil qilinib, ularning faoliyati bo‘yicha ko‘plab qo‘shma dasturlar qabul qilingan