“6 × 6 ” YOKI “6 × 5 ” USULI VA UNING FIZIKANI O’QITISHDA QO’LLANILISH - ARABOV, JASUR (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2022)
Ta’lim jarayoniga yangi pedagogik texnologiyalarni joriy etish zamonaviy talablardan biri bo’lib, pedagogik xodimlar va o’qituvchilardan uzluksiz ravishda o’z ustida ishlashini talab etadi.