UMUMTA'LIM MAKTABLARIDA BUXORO FOLKLOR QO'SHIQLARINI O'RGATISH JARAYONINI LOYIHALASH - NURULLAYEV, FARRUX (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2022)
UMUMTA'LIM MAKTABLARIDA BUXORO FOLKLOR QO'SHIQLARINI O'RGATISH JARAYONINI LOYIHALASH TO'G'RISIDA SO'Z YURITILGAN