УЛУЧШЕНИЕ ФИЗИКО-ХИМИЧЕСКИХ СВОЙСТВ АММИАЧНОГО СЕЛЕТЕРА С КРЕМНЕЗЕМНЫМИ БЕНТОНИТАМИ - jabborov, bartiyor (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2022)
КРЕМНИЙ САҚЛАГАН БЕНТОНИТЛАР ҚЎШИБ АММИАКЛИ СЕЛЕТРАНИНГ ФИЗИК-КИМЁВИЙ ХОССАЛАРИНИ ЯХШИЛАШ ҲАҚИДА