ПРОФЕССИОНАЛ ТАЪЛИМДА ТАЪЛИМ МАЗМУНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ ЙЎНАЛИШЛАРИ - Ядгарова, Вазира (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2022)
Бугунги кунда мамлакатимизда профессионал таълим тизими шаклан ва мазмунан ислоҳ қилинди, унинг ҳуқуқий базасини такомиллаштирилди, шу билан бир қаторда моддий-техника базасини мустаҳкамлаш, таълим-тарбия мазмуни, шакл ва усуллари самарадорлигини ошириш борасида муҳим ишлар амалга оширилмоқда.