ТАЛАБАЛАРДА ИЖТИМОИЙ-ПСИХОЛОГИК КОМПЕТЕНТЛИК ОМИЛЛАРИНИНГ НАМОЁН ЭТИЛИШИ ВА РИВОЖЛАНИШИ - ganjiyev, feruz (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2022)
Аннотация: Ушбу мақолада талабалар ижтимоий фаоллигини ошириш ижтимоий психологик зарурият сифатида еканлигининг амалий жиҳатлари ёритиб берилган. Мақола мазмунида талабалар ижтимоий фаоллигини ошириш ижтимоий психологик зарурияти концептуал асосда таҳлил етилган.