Dezadaptatsiya va uning o’smir xulqida na’moyon bo’lishi - Axmadov, Nazir (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2022)
Ushbu maqolada o’smirlardagi dezadaptatsiya jarayonining paydo bo’lish sabablari hamda dezadaptatsiya jarayonining oldini olish bo’yicha amaliy ko’rsatmalar berilgan