TARIX TADQIQOTLARIDA YANGI TEXNOLOGIYALARNING UYG’UNLASHISHI - Akramov, Doston (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2022)
Axborot texnologiyalarining tarix fani bilan uyg’unlashishi, tarix tadqiqotlarda yangi yondashuvlar kirib kelishi, O’zbekistonning oliy ta’lim tizimida raqamli texnologiyalar va innovatsiyalar rivojlanishi uchun har tomonlama puxta o’ylangan chora-tadbirlar mazmunining oshishi, yoshlarning bilimli, zukko bo’lishi hozirgi zamon talabi bo’lishi haqida fikr yuritilgan.