SOVET HOKIMIYATINING “MADANIY INQILOBI” VA UNING O`ZBEKISTON HAYOTIGA TA`SIRI - Akramov, Doston (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2022)
Maqolada sovet hokimiyatining madaniy inqilobi va uning o'zbekiston hayotiga ta'`siri ko'rsatib o'tilgan.