АЛИШЕР НАВОИЙ ИЖОДИДА АРУС ТИМСОЛИНИНГ БАДИИЙ ТАЛҚИНЛАРИ - Rajabova, Ma`rifat (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2022)
мақола А. Навоий лириксида арус тимсолининг бадиий талқинлари хусусида фикр юритилган.