ПРОЕКТНАЯ МЕТОДИКА НА УРОКАХ ИНОСТРАННОГО - axmedova, aziza (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
loyiha faoliyati talabalarga mualliflar, ijodkorlar, ijodiy salohiyatni oshirish, nafaqat umumiy dunyoqarashni kengaytirish, balki til bilimlarini kengaytirishga ham imkon beradi. Ushbu turdagi ta'lim texnologiyasini tanlashda boshlang'ich nuqta yosh psixologiyasining o'ziga xos xususiyatlari hisoblanadi. Talabalar intellektual faollik va o'z-o'zini tarbiyalash istagi bilan ajralib turadi. Shaxsiy yo'naltirilgan ish turi bo'lib, loyihalar talabalarni o'z-o'zini anglash, o'z-o'zini anglash va o'z-o'zini tasdiqlash uchun qulay shart-sharoitlarni ta'minlaydi. Ushbu maqolada biz chet tili darslarida loyiha texnikasi, uning afzalliklari haqida gapiramiz