VATANPARVARLIK - SHAXS MA'NAVIYATINING MEZONI - hikmatov, anvar (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Vatan bu ajdodlar maskani, el-yurt, xalq voyaga yetgan, uning tili, tarixi, madaniyati, urf-odati, qadriyatlari chinakamiga shakllanib, o'sib, kamol topib boradigan zamindir.