ряска сув ўсимлигини кўпайтириш ва балиқларга озиқа сифатида қўллаш - Юлдошов, Лазиз (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
мақолада юксак сув ўсимликларидан ряска ўсимлигининг ўсиши кўпайиши ва ўтхўр балиқларга сифатли оқсилга бой маҳсулот етказиб бериш ҳақида маълумотлар келтирилган