VATANPARVARLIK YUKSAK MA'NAVIY - AXLOQIY FAZILAT - teshayev, nutfullo (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Yosh avlodning ma'naviyatining shakllanishida vatanparvarlik tarbiyasi barcha davrlarda ham hal etuvchi masala hisoblangan.