BUXORO AMIRLIGIDA MAHALLIY O'ZINI O'ZI BOSHQARUV - raupov, soyib (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Maqolada mahalla tushunchasi, uning mohiyati, vazifalari, mahalla oqsoqolining vakolat va vazifalari tarixiy nuqtai nazardan o'rganilgan.