DUAL TA'LIM _ KICHIK MUTAXASSISLARNI TAYYORLASHNING SAMARALI SHAKLI - Элибаева, Лола (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Pedagogik kadrlarni ikki tomonlama yo'naltirilgan o'qitish - bu uchta metodologik asoslarning birligi asosida qurilgan mutaxassislarni tayyorlash uchun o'quv va ishlab chiqarish sohalarining muvofiqLshtirilgano'zaro aloqalari ni o,zichiga olgan o'qituvchilarni o'qitishning innovatsion turi: aksiologik (gumanistik va texnologik tenglik), ontologik (kompetensiya). - asoslangun yoidushuv), texnologik fi arayonni kasbiy faoliyatga tayyorlaihni ta;hkil etish).