МАДАНИЯТ ВА САНЪАТИМИЗ РИВОЖИДА МУМТОЗ МУСИКА ЖАНРЛАРИНИНГ ТУТГАН ЎРНИ - Hasanov, Halim (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикаси маданият ва санъати ривожида мумтоз мусиқамиз жанрларининг тутган ўрни ва бугунги кундаги аҳамияти кенг ёритилган. Бугунги ўзбек мусиқа санъатининг жаҳон сахналарида эришаётган ютуқлари ҳамда катта ашула ижрочилиги ва оилавий ансамбллар фаолияти ҳақида фикр юритилган.