Bo`lajak psixologlarning kommunikativ kompitentligi namoyon bo`lishining pedagogik psixologik jihatlari - qodirova, dilnoza (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2024)
Педагогические психологические аспекты коммуникативной компетентности будущих психологов