BO'LAJAK O'QITUVCHILARNI KREATIV YONDASHUV ASOSIDA INNOVATSION FAOLIYATGA TAYYORLASH OMILLARI - Jumayeva, Mehribon (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2024)
Ushbu maqolada bo'lajak o'qituvchilarni innovatsion faoliyatga tayyorlashning axborot texnologiyalarini yaratish va takomillashtirib borish ishlarini ketma-ketlik asosida olib borilishi haqida fikr mulohazalar keltirilgan