СОДЕРЖАНИЕ КОМПЕТЕНТНОГО ПОДХОДА ПО НАПРАВЛЕНИЮ «ТЕХНОЛОГИЧЕСКОЕ ОБРАЗОВАНИЕ» - Quliyeva, Shahnoza (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2024)
Mazkur maqolada oliy ta’lim muassasalarida “Texnologik ta’lim” yo’nalishida kompetensiyaviy yondashuvning masalalari keltirilgan. Bo’lajak texnologiya fani o’qituvchilarini tayyorlashda umumkasbiy va ixtisoslik fanlaridan bilim, ko’nikma va malakalarini egallayotganda kompetensiyaviy yondashuvni inobatga olish zarur