BO`LAJAK TEXNOLOGIK TA`LIM O`QITUVCHILARINI TAYYORLASHDA METODIK TIZIMNING O`RNI VA MOHIYATI - Quliyeva, Shahnoza (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2024)
BO`LAJAK TEXNOLOGIK TA`LIM O`QITUVCHILARINI TAYYORLASHDA METODIK TIZIMNING O`RNI VA MOHIYATI HAQIDA FIKR YURITILGAN