ПРИНЦИПЫ ВЫБОРА СОДЕРЖАНИЯ ОБРАЗОВАНИЯ ПРИ ПОДГОТОВКЕ БУДУЩИХ УЧИТЕЛЕЙ - Quliyeva, Shahnoza (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2024)
BO‘LAJAK O'QITUVCHILARNI TAYYORLASHDA TA‘LIM MAZMUNINI TANLASH TAMOYILLARI HAQIDA FIKR YURITILGAN