O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA TA’LIM SOHASIDA AMALGA OSHIRILGAN ISLOHOTLAR - Ergashev, Jahongir (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2024)
Mustaqillik ostonasida O‘zbekiston SSRda ta’lim tizimining holati, O‘zbekistonda mustaqillik yillarida ta’lim tizimidagi islohotlar, ta’lim tizimining mazmun mohiyatining jaxon standartlariga mos keltirish borasidagi o‘zgarishlar, yangilanayotgan O‘zbekistonda ta’lim sohasining sifat o‘zgarishlari hamda xalqarolashtirish tamoyillari, fan, oliy ta’lim va ishlab chiqaruvchilar integrsiyasining qabul ko‘rsatkichlardagi o‘rni.