Инглиз ва ўзбек тилларидаги мақолаларидан олинган мисоллар асосида стилистик даражаланиш - Abdullayeva, Nasiba (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Инглиз ва ўзбек тилларидаги мақолаларни таҳлил қилиш.