ZARGARLIK VA ZARDO’ZLIKKA OID TERMINLARNING TARIXI VA ULARNING LINGVO-KULTUROLOGIK XUSUSIYATLARI - Hojiyeva, Gulchehra (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2024)
Nomoddiy madaniy merosning ajralmas qismi sifatida fransuz va o'zbek zargarlik hamda zardo'zlik san'atlariga oid terminlarning chog'ishtirma tarjimasi xususida so'z yuritiladi.