Лечение заболеваний верхних дыхательных путей с помощью народной медицины - Tolibova, Zevar (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Ушбу мақолада юқори нафас йўллари касалликларни халқ табобати ёрдамида даволаш, организм иммун тизимини ошириш, нафас олиш органларининг фаолиятини яхшилаш ва касалликларни табиий доривор ўсимликлар ёрдамида даволаш мумкинлиги тўғрисида маълумот берилган