ОСОБЕННОСТИ ИНТЕЛЛЕКТУАЛЬНО-ФИЗИЧЕСКОГО РАЗВИТИЯ СТУДЕНТОВ НА ОСНОВЕ ТЕХНОЛОГИЧЕСКОГО ПОДХОДА - Maxmudov, Maqsud (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2023)
мазкур мақолада талаба-ёшларни интеллектуал- жисмоний ривожлантиришга йўналтирилган таълим технологияларининг ўзига хос хусусиятлари мазмуни ёритилган. Шунингдек, “фикрий ҳужум”, “Суқрот диалоги”, “аквариум”, “бахтли ходиса”, “ижодий ҳисобот”, “қарорлар шажараси” каби интерфаол усулларнинг талабалар фаоллигини ошириш ҳамда ижодий ва мустаққил тафаккурларини ривожлантиришдаги аҳамияти кўрсатилган.