6-СИНФДА АНТУАН ДЕ СЕНТ-ЭКЗЮПЕРИ ИЖОДИНИ ЎРГАНИШ УСУЛЛАРИ - jurayeva, maqsuda (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2023)
Ушбу мақолада адиб ҳаёти ва ижоди, фаолияти, асарлари ҳақида гап боради ва мактаб дарслигига киритилган адиб ижоди ҳақида маълумот берувчи хронологик жадвал келтирилган.