JAMIYATNING MOLIYAVIY SAVODXONLIGINI OSHIRISH M - Gulchehra, Narzullayeva (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2023)
Ushbu maqolada moliyaviy savodxonlik, moliyaviy ta'lim va iste'molchilarning moliyaviy xarajatlari bo'yicha ma’lumotlarni, hozirgi kunda turizmning iqtisodiyotda tutgan o’rni va mavjud patensiallarning jamiyatda moliyaviy savodxonlikni yoki shaxsiy moliyaviy natijalarni yaxshilashi yoki yo'qligi qanchalik to'g'riligini ko'rib chiqamiz. Biz raqobatbardosh bozor firmalarni iste'molchilarni o'qitish uchun yoki ongli tanlovni osonlashtiradigan mahsulotlarni taklif qilish uchun qanchalik rag'batlantirayotganini muhokama qilamiz.