АЖДОДЛАР МЕРОСИДА БАРКАМОЛ ИНСОН САЛОМАТЛИГИ ҒОЯСИ - Babamuradova, Nargizajon (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2023)
Аждодлар меросида баркамол инсон саломатлиги ғояси энг муҳим ғоялардан ҳисобланади. Соғлом авлодни тарбиялаш ҳамма замонларда ҳам жамият ривожига тараққиётига белгиловчи мезон булиб келган.