БУХОРО ВОҲАСИ ТУРЛИ ДАРАЖАДА ШЎРЛАНГАН СУҒОРИЛАДИГАН ТУПРОҚЛАРИ ШАРОИТИДА ИНТЕНСИВ КУЗГИ БУҒДОЙ НАВЛАРИНИНГ ХУСУСИЯТЛАРИ ВА ҲОСИЛДОРЛИГИ - Sharipov, Odiljon (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2023)
Краснодар селекциясига мансуб Веха, Гурт, Зимница, Безостая 100 кузги буғдой навларининг шўрланишга, қурғоқчиликка таъсири, ўсиши, ривожланиши ва экиш муддатларининг навларнинг ҳосилдорлигига таъсири ўрганилган