ЧИЗИҚЛИ ТЕТРАКАРБОНИЛ БИРИКМА СИНТЕЗИ ВА ТУЗИЛИШИ - Umarov, Bako (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Бугунги кунда хдр хил хажмдаги уринбосарлар тутган тузилиши тармокланган Р-дикетонлар ва турли хилдаги фтортутган уринбосарлари мавжуд Р-дикарбонилли бирикмалар тадкикотчиларнинг диктат марказида булиб келмокда.