Sho’rlangan tuproqlar sharoitida azotli o’g’it me’yorining g’o’zaning ayrim fiziologik xossalari va hosildorligiga ta’siri - Bafaeva, Zahro (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Maqolada azotli o'g'itlarning turli xil me'yorlarini g'o'zani o'sishi, rivojlanishi hamda barg yuzasini shakllanishi va o'zgarishiga ta'siri bo'yicha ma'lumot va fikrlar keltirilgan. Shu bilan birga azotli o'g'it me'yorining go'za hosildorligiga ta'siri muhokama qilindi.