Bolalar nutqini o`stirishda o’yinlar va sahnalashtirish faoliyatini ahamiyati - Hamroyeva, Nafisa (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Nutq insonhayotida asosiy o'rinni egallaydi. Maqolada bolalarni sahnalashtirish faoliyatining bolalar nutqini rivojlantirishdagi o'rni haqida so'z boradi.