БУЛАЖАК УКИТУВЧИЛАРНИ ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИГА ТЕХНОЛОГИК ________________________ ЁНДАШУВГА Т ШЁРЛАШ - Nurulloyev, Laziz (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Мацолада булажак уцитувчиларни технологик жараёнга тайёрлашда замонавий технологияларни щамияти хусусида фикр баён этилган.