ОИЛАДАГИ ИЖТИМОИЙ НИЗОЛАРНИ ПЕДАГОГИК ЎРГАНИШ ВА УЛАРНИ БАРТАРАФ ЭТИШ - ochilova, manzura (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Аннотация: Ушбу мақолада оиладаги низоларни ўрганиш ва уларни ижтимоий тасаввурларни шакллантириш орқали бартараф этишнинг педагогик-психологик хусусиятлари ҳақида сўз боради.