O‘QUV JARAYONINI TASHKIL ETISH VA UNING SIFATINI TA‘MINLASH BORASIDAGI ILG‘OR XORIJIY TAJRIBALAR, ZAMONAVIY YONDASHUVLAR ILG‘OR TA’LIM TEXNOLOGIYALARI - Fayziyeva, Xolida (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Hozirgi rivojlanish bosqichida oliy o‘quv yurtlarida yangi zamonaviy pedagogik texnologiyalarni o‘zlashtirishga etibor yanada ham kuchaytirish, dars mashg‘ulotlari sifatini yaxshilash, uni jahon andozalari darajasiga yetkazish o‘qituvchi – o‘quvchilar uchun asosiy ta’lim maqsadlaridan biriga aylantirish.