Ingliz va o’zbek tillarida noaniqlik ma’nosining sonlar va "bir" so’zi orqali ifodalanishi - Gadoyeva, Mavluda (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Ushbu maqola ingliz va o'zbek tillarida noaniqlik ma'nosining sonlar va "bir" so'zi orqali ifodalanishiga bag'ishlangan.