YOSHLAR HUQUQIY MADANIYAT, INSON HUQUQLARI VA ERKINLIKLARIGA NISBATAN HURMAT MUNOSABATINI SHAKLLANTIRISH - hikmatov, anvar (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Mazkur maqolada yoshlar qanday qilib huquqiy madaniyatni rivojlantirish yo'llari borasidagi fikrlar muhokama etilgan.