Bo’lajak boshlang’ich sinf o’qituvchilarining pedagogik mahoratini oshirishda interfaol ta’lim metodlaridan foydalanish - Элибаева, Лола (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Maqolada bo'lajak boshlang'ich sinf o'qituvchilarining pedagogik mahoratini oshirish pedagogik muammo ekanligi asoslangan bo'lajak pedagoglarning pedagogik mahoratini oshirishda interfaol ta'lim metodlarining o'rni va ahamiyati bayon etilgan.