BOSHLANGʻICH SINFlAR MATEMATIKA DARSLARIDA TIPIK MASALALAR YECHISHGA OʻRGATISH TEXNOLOGIYASI - RAHMATOV, Hamro (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Mazkur maqolada bolalar ijodiy iqtidorini oʻstirishga doir zamonaviy matematik masalalar tahlil qilinib ulardan foydalanish usullari bayon etilgan.