Xalq og’zaki ijodida-so’z san’atining o’rni - Hasanov, Halim (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
ushbu tezis materialida o'zbek xalq og'zaki ijodiga oid ba'zi so'zlarning qo'llanilish san'ati yoritib berilgan