O‘QUVCHI MANTIQIY TAFAKKURINI SHAKLLANTIRISH OMILLARI - YUSUFZODA, Shabnami (Центр Научных Публикаций (buxdu.uz), 2021)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinflarda matematika fanidan tashkillashtiriladigan darslarning mantiqiy tafakkurini shakllantirish omillari, didaktika ta’lim psixologiyasi yutuqlaridan foydalanadi. Shuningdek, zamonaviy va innovatsion darslarni tashkil qilishda foydalanish mumkin boʻlgan metodlar hamda ularning oʻtkazish tartibi ochib berilgan.